La Min-sú de Terrasson

retreat, reflect, refresh


Super value-pakket exclusief voor Nederland!

'V
erlangt U naar een vakantie in de Dordogne, Zuidwest-Frankrijk?

Maar dan zonder de 10-12 uur rijden, het gedoe met het huren van een auto, het navigeren van de Franse wegen, zoeken naar parkeerplaatsen en problemen met de Franse taal?

Vlieg vanaf 50 Euro van Rotterdam naar Bergerac en wij halen U op en brengen U weer naar het vliegveld te midden van wijngaarden!

We zijn Joost (Nederlander) & Sze (HongKonger). Wij veranderen, met onze eigen handen, een historisch pand in een moderne, stijlvolle, comfortabele minsú (B & B).


Geniet van deze speciale 2021 aanbieding voor reizigers uit Nederland!

  • Prijs € 1.250, - per kamer met eigen badkamer / 2 personen / 7 nachten
  • Pick-up en drop-off op vliegveld Bergerac (en/of Brive vliegveld, treinstation of bus)
  • Bezoek aan Monbazillac kasteel en wijngaarden
  • Twee dagen met auto verkennen van Dordogne, Corrèze en Lot
  • Pick-up en drop-off op train stations, aan het begin van wandel, fiets en kayak routes
  • Dans/Stretching
  • Alle basisvoorzieningen: historische centrum, restaurants, winkels, supermarkten, kliniek, postkantoor, chocolade fabriek en museum, parken en tuinen en het lokale treinstation op loopafstand.


De prijs is inclusief alle diensten, belastingen en heffingen. Geen verkoop demonstraties of bezoeken. Aanbod niet geldig tijdens 'Speciale Ecotoerisme weken'; 12-18 Mei 2021, 21-27 Juli 2021, 4-10 Augustus 2021, 15-21 September 2021 en 13-19 Oktober 2021. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.


interieur

Welkom op de website van La Minsu de Terrasson.
Deze pagina geeft een Nederlandse samenvatting.


Na veel gereisd te hebben en woonachtig te zijn geweest in verschillende delen van de wereld, hebben de Hong Kongse kunstenares Sze en de Nederlandse natuurlijke hulpbronnen manager Joost besloten, La Minsú de Terrasson op te richten.

Wij ontvangen onze gasten in een klein familie pension waar ze kunnen verblijven. Tegelijkertijd bieden wij de gasten een totaalconcept aan door ze ook te helpen met het organiseren van de reis zodat ze de mooiste plekjes van deze streek te zien krijgen zoals het met kastelen bezaaide rivierlandschap, betoverende prehistorische grotschilderingen en de verleidende ‘ Cuisine du terroir.

Wij bieden een toegankelijke, smaakvolle, veilige en makkelijke manier om het natuurlijke, culturele en historische erfgoed van dit grotendeels rurale gebied op de grenzen van de Dordogne, Corrèze en Lot ( gelegen in het zuidwesten van Frankrijk) te bezoeken.

Niet geheel onbelangrijk is om te vermelden dat we meerdere talen spreken.

cave painting

Locatie

omgeving


Het min-su concept kent een lange geschiedenis en is van Japanse origine, maar heeft zichzelf opnieuw uitgevonden in noordoost Azië. Het is een klein familie pension, wat doorgaans bestaat uit slechts enkele kamers. Het verblijf kan het best vergeleken worden met een klein hotel maar het min-su concept onderscheidt zich van een hotel door eenvoudiger, toegankelijker, gemeenschappelijker en huiselijker van aard te zijn. Tevens is mee-eten optioneel.

De min-su is meestal gebouwd met behulp van traditionele methoden, hierdoor is de decoratie en de architectuur alleen al de moeite waard om te aanschouwen. De gemeenschappelijke ruimtes bieden plaats om te zitten en te praten met andere gasten en de eigenaars.

Wij gaven het concept een moderne Europese draai en bieden aanvullende service door u de wijde omgeving te laten verkennen op meerdere manieren zodat het optimale uit uw reis gehaald wordt. Zo kunt u wandelend Terrasson verkennen en/of met de trein Cahors, Perigieux, Limoges en Brive bezoeken en reizen met de auto om Dordogne, Vezère valleien, Sarlat of de hoogtepunten van Corrèze en Lot te verkennen. Meer informatie over de mogelijkheden, kunt u terugvinden op de ‘ Do ’n see’- pagina’s van onze website.

Doelgroep

cow


Onze reizigers zijn voornamelijk afkomstig van buiten Europa, die liever zelf niet auto rijden. Echter bieden wij ook de mogelijkheid voor onze gasten die van binnen Europa afkomstig zijn en liever geen auto rijden om welke reden dan ook, om het vervoer via een ander transportmiddel te regelen zodat ze niet zelf met de auto moeten rijden.

In de mate van het mogelijke, wordt de invulling van uw bezoek afgestemd op uw wensen. Echter zijn ook wij natuurlijk gebonden aan een bepaalde tijd.

Door middel van een speciale aanbieding willen we onze diensten/ ons verblijf dan ook toegankelijker maken voor reizigers afkomstig uit Nederland en willen reizen per vliegtuig (Transavia) via de luchthaven van Bergerac (vanuit Rotterdam).

cow


Share this page:
Share on Facebook Share on WhatsApp Pinterest
landscape